UAKinogo.com

Володар сторінок (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Володар сторінок (1994)

Володар сторінок (1994)

Дивитися онлайн Володар сторінок фільм

Дивитися онлайн «Володар сторінок» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (23 949 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Володар сторінок (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

The Pagemaster / Володар сторінок (1994) - це чарівний фільм, що поєднує реальність та анімацію, і розповідає про хлопчика Річарда Тайлера (Маколей Калкін), який боїться усього на світі. Річард любить читати статистику про ймовірність нещасних випадків, але не любить пригод та ризиків. Одного разу, ховаючись від грози у бібліотеці, він потрапляє у фантастичний світ книг, де йому доведеться зустрітися з улюбленими героями літератури.

Річард перетворюється на малюнок і знайомиться з Володарем сторінок (Крістофер Ллойд) - чарівником, який керує бібліотекою. Володар сторінок каже Річарду, що щоб повернутися додому, він мусить пройти три випробування: Пригода, Жах та Фентезі. Разом з ним подорожують три книги: Пригода (Патрік Стюарт), Жах (Френк Велкер) та Фентезі (Вупі Голдберг), які допомагають йому впоратися з небезпеками та викликами.

Річард потрапляє до різних історій, таких як «Острів скарбів», «Дракула», «Джек і бобове стебло», «Аліса в Країні чудес» та інші. Він зустрічає піратів, вампірів, гігантських комах, драконів та багато інших персонажів. В процесі своєї подорожі він навчається бути сміливим, розумним та винахідливим. В кінцевому рахунку він доводить собі та іншим, що в ньому є потенціал для справжнього героя.