UAKinogo.com

Жити (1952) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Жити (1952)

Жити (1952)

Дивитися онлайн Жити фільм

Дивитися онлайн «Жити» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (79 027 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Жити (1952)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Канжі Ватанабе - старий чиновник, який працює у міській адміністрації. Він живе рутинним та безрадісним життям, не маючи близьких людей та захоплень. Одного дня він дізнається, що хворий на рак шлунка та має лише кілька місяців життя. Ця новина шокує його та змушує переосмислити своє існування.

Ватанабе спочатку намагається забути про свою хворобу та насолодитися життям. Він вирушає у нічне місто, де знайомиться з письменником, який показує йому різні види розваг. Ватанабе відчуває себе втраченим та самотнім серед цих людей. Він також намагається знайти підтримку у своєму синові та невістці, але вони не розуміють його та цікавляться лише спадком.

Ватанабе знаходить сенс свого життя, коли зустрічається з Тоё - молодою колегой, яка залишила роботу у муніципалітеті. Вона - щаслива та енергійна дівчина, яка любить свою нову професію - працювати у фабриці іграшок. Вона надихає Ватанабе на те, щоб виконати свою останню мрію - побудувати дитячий майданчик на місці болота, де живуть бідні люди. Ватанабе долає всі перешкоди та бюрократичні перепони, щоб зробити цей проект реальним. Він помирає на цьому майданчику, задоволений тим, що зробив щось корисне для суспільства.