UAKinogo.com

Кінець ї***ого світу (2017 — 2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кінець ї***ого світу (2017 — 2019)

Кінець ї***ого світу (2017 — 2019)

Дивитися онлайн Кінець ї***ого світу серіал

Дивитися онлайн «Кінець ї***ого світу» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (191 124 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Кінець ї***ого світу (2017 — 2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Кінець ї***ого світу" (The End Of The F***ing World) - це британський чорно-юмористичний серіал, створений на основі графічного роману Чарльза Форсмана та адаптований для телебачення Джонатаном Ентвіслом. Він розповідає про двох відчужених підлітків, Джеймса та Еліссу, які вирішують втекти від свого безперспективного життя в спільному авантюристичному дорожньому трипі.

Джеймс вважає себе психопатом і фантазує про вбивство людини, в той час як Елісса намагається справляться зі своїми емоційними травмами та відчуттям відчуженості. Зустрівшись на долі, вони відправляються у подорож, що перевертає їх життя з ніг на голову та відкриває їхні внутрішні демони. По дорозі вони стикаються з любов'ю, насильством, втратами та самопізнанням.

"Кінець ї***ого світу" виділяється своїм нетрадиційним підходом до підліткових проблем, сміливим гумором та гострою соціальною критикою. Серіал забезпечує занурення в психологію своїх героїв та їхню боротьбу з відчуттям самотності й відчуження в сучасному світі. Ця історія приваблює дорослу аудиторію своєю драматичною сюжетною лінією.