UAKinogo.com

Кінець шляху / Остання битва (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кінець шляху / Остання битва (2017)

Кінець шляху / Остання битва (2017)

Дивитися онлайн Кінець шляху / Остання битва фільм

Дивитися онлайн «Кінець шляху / Остання битва» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (10 456 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кінець шляху / Остання битва (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Кінець шляху розповідає про долю британських солдатів, які служили на передовій Першої світової війни у 1918 році. Фільм заснований на однойменній п’єсі Роберта Шерріфа, який сам брав участь у війні. Фільм показує життя та смерть солдатів у окопах, їхні страхи та надії, їхню дружбу та ворожнечу.

Головний герой фільму - молодий офіцер Ралей, який прибуває до роти капітана Стенхоупа, який був його другом у школі. Ралей сподівається на героїчну пригоду, але зіштовхується з жорстокою реальністю війни. Стенхоуп же став цинічним та агресивним через постійний стрес та втрати. Разом з іншими солдатами вони чекають на неминучий німецький наступ, який може стати для них останньою битвою.

Фільм є глибоким та емоційним зображенням війни з точки зору простих людей, які страждали від неї. Фільм не глорифікує війну, а показує її жах та безглуздість. Фільм також є вшануванням пам’яті всіх загиблих у Першій світовій війні та закликом до миру.