UAKinogo.com

Рівердейл (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Рівердейл (2017)

Рівердейл (2017)

Дивитися онлайн Рівердейл серіал

Дивитися онлайн «Рівердейл» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (146 877 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Рівердейл (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Рівердейл” - це детективний серіал, який базується на персонажах з коміксів про Арчі. Фільм розповідає про життя і таємниці мешканців маленького містечка Рівердейл, де ніщо не таке, яким здається.

Головними героями фільму є Арчі Ендрюс, Бетті Купер, Вероніка Лодж і Джагхед Джонс, чотири підлітки, які намагаються розкрити загадку смерті Джейсона Блоссома, сина найбагатшої і найвпливовішої родини в місті. Вони стикаються з багатьма небезпеками і інтригами, які ховаються за фасадом спокійного і ідеального містечка.

“Рівердейл” - це фільм про те, як підлітки повинні дорослішати і вибирати свою долю у світі, де немає простих відповідей. Фільм також показує, як сильна і важлива дружба і кохання у складних обставинах. Фільм сподобається фанатам захоплюючих і напружених історій про молодих людей, які борються за правду і справедливість.