UAKinogo.com

Карнівал Роу (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Карнівал Роу (2019)

Карнівал Роу (2019)

Дивитися онлайн Карнівал Роу серіал

Дивитися онлайн «Карнівал Роу» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (64 035 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Карнівал Роу (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Карнівал Роу» (2019) - це фентезійний телесеріал, який занурює глядача в неовікторіанський світ, де люди і міфічні істоти живуть поруч, але не в ладу. Серіал заснований на сценарії Тревіса Бичема, який був написаний ще в 2005 році, але не знайшов свого втілення до 2019 року.

Сюжет серіалу розгортається в мегаполісі Бург, куди прибувають багато фей, фавнів, тролів і інших фантастичних створінь, які шукають притулку від війни в їхньому рідному королівстві Тирнанок. Ці емігранти стикаються з нетерпимістю і дискримінацією з боку людей, які вважають їх нижчою расою. Їм дозволяється жити тільки в окремому районі міста - Карнівал Роу, де панують злочинність і беззаконня.

У центрі подій опиняються двоє головних героїв - детектив Райкрофт Филострат, який розслідує серію жорстоких убивств на Карнівал Роу, і фея Виньетт Камнемох, яка прибула до Бурга з Тирнанока і має темне минуле. Вони колись були закохані одне в одного, але розлучилися через обставини. Тепер їм доведеться знову зустрітися і співпрацювати, щоб розкрити таємницю заговору, який загрожує не тільки їхньому життю, але і майбутньому всього світу.