UAKinogo.com

Життя за рік (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Життя за рік (2019)

Життя за рік (2019)

Дивитися онлайн Життя за рік фільм

Дивитися онлайн «Життя за рік» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (9 169 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Життя за рік (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Мелодраматичний фільм про Деріна, який закохується в Ізабель, дівчину своєї мрії. Вони щасливі разом, але їхнє кохання перевіряється на міцність, коли Дерін дізнається, що Ізабель хвора на рак і жити їй лише рік. Він не хоче втрачати її і вирішує зробити все можливе, щоб подарувати їй ціле життя за цей час.

Вони разом подорожують, займаються благодійністю, вчаться новому, зустрічають цікавих людей. Вони також стикаються з труднощами, непорозуміннями, страхами і болями. Але вони не здаються і пам’ятають про свою любов. Вони хочуть жити кожною хвилиною і насолоджуватися кожною митью.

Фільм “Життя за рік” - це фільм про силу кохання, яке може перемогти будь-які перешкоди. У головних ролях - Джейден Сміт та Кара Делевінь. Фільм був знятий за сценарієм Джеффрі Еддисса та Вілла Меттьюза. Фільм вийшов у 2020 році і отримав позитивні відгуки від глядачів.