UAKinogo.com

Болотна істота (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Болотна істота (2019)

Болотна істота (2019)

Дивитися онлайн Болотна істота серіал

Дивитися онлайн «Болотна істота» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (25 479 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Болотна істота (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Болотна істота - це серіал, який переносить нас в загадковий світ легендарної Болотної істоти. Ця істота живе в глибині таємничого болота, яке наповнене незвіданими та небезпечними тваринами. Це місце, де різноманітні сили борються за контроль, а люди часто потрапляють у несподівані ситуації.

Головний герой серіалу - Аббі Аркейн, вчений, який прибуває у маленьке містечко, що знаходиться біля болота, щоб розслідувати загадкову хворобу, яка поширюється по місту. У цьому вона зустрічає Алека Холланда, досвідченого дослідника болота, який допомагає їй розкрити справу, пов'язану з Болотною істотою. Разом вони намагаються розгадати таємниці болота та врятувати місто від загрози.

Болотна істота - це суміш жахів та драми, яка захоплює своєю атмосферою та загадковістю. Крім того, серіал пропонує глядачам вражаючі візуальні ефекти та захоплюючі бойові сцени, які перетворюються на справжню подію у глибинах Болота.