UAKinogo.com

Поквитатися з татком (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Поквитатися з татком (1994)

Поквитатися з татком (1994)

Дивитися онлайн Поквитатися з татком фільм

Дивитися онлайн «Поквитатися з татком» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (8 207 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Поквитатися з татком (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Поквитатися з татком" - відмінний приклад сімейної комедії, що змішує в собі елементи пригод та кримінального жанру. Основний персонаж, Рей, колишній в'язень та невдаха-злодій, ненавмисно знаходиться в центрі уваги свого забутих сина, Тіма. Дитина, що прагне побачити свого батька, намагається використати крадені монети Рея, щоб влаштувати з ним якісний відпочинок.

Тім використовує крадені монети як важіль тиску на Рея, щоб він вділяв йому більше часу, ніж злочинному світу. Несподівано, кримінальні наміри Рея та його друзів стають менш важливими, а на передній план виходять справжні сімейні цінності. Сюжет фільму розгортається таким чином, що герої виявляються на хитрому шляху відносин, примирення та взаєморозуміння.

Фільм "Поквитатися з татком" показує не лише гумористичну сторону злочинного життя, але й те, як сила родинних відносин та любов можуть перетворити навіть найбільш відчайдушного злочинця. Ця комедія - прекрасна ілюстрація того, як любов та доброта можуть змінити людей та навести їх на правильний шлях.