UAKinogo.com

Багатенький Річі (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Багатенький Річі (1994)

Багатенький Річі (1994)

Дивитися онлайн Багатенький Річі фільм

Дивитися онлайн «Багатенький Річі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (69 839 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Багатенький Річі (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Багатенький Річі - це комедійний фільм 1994 року, який знято на основі популярних у США коміксів. Фільм розповідає про 12-річного Річі, який є найбагатшим хлопчиком у світі. Він має все, що можна собі уявити: величезний будинок, особистий парк атракціонів, власний лабораторію і навіть золотий туалет. Але в нього немає друзів і нормального дитинства. Все змінюється, коли він знайомиться з групою простих дітей, які грають у бейсбол на вулиці. Річі запрошує їх до себе і починає дружити з ними.

Але не всі раді його щастю. Управляючий його маєтком Лоуренс Ван Доу планує вбити батьків Річі і захопити його фортуну. Він платить бандитам, щоб вони пограбували будинок Річа і погрожує йому бомбою. Разом з новими друзями і винахідником Кедрiком, Рiчi доводиться вступити у боротьбу зi злочинцями i захистити свою сiм’ю i свої грошi.

Фiльм є захоплюючим i смiшним твором, який став одним з останнiх фiльмiв Маколея Калкiна перед його перервою у кар’єрi. Фiльм також грають Джон Ларрокетт, Едвард Германн, Крiстiн Еберсол i Джонатан Гайд.