UAKinogo.com

Коханці (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Коханці (2019)

Коханці (2019)

Дивитися онлайн Коханці фільм

Дивитися онлайн «Коханці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (6 395 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Коханці (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Коханці" (2019) – це романтична драма, яка розповідає історію жінки, яка опинилась у важкому життєвому періоді та намагається знайти себе в розплутаному клубку любовних відносин. Головна героїня, Дафна, пройшла через розлучення та втрату роботи, і тепер стикається з духовною кризою, яка змушує її переосмислити своє минуле та будувати своє майбутнє. Вона зустрічає двох чоловіків, які привертають її увагу своїми різними особистостями та підходами до життя.

По одному боці, вона зустрічає Френка – романтичного та загадкового художника, який прагне знайти натхнення в її чуттєвості та відкритості. З іншого боку, вона пізнає Джека – стабільного та надійного бізнесмена, який готовий підтримати її та допомогти реалізувати її мрії. Дафна опиняється на роздоріжжі своїх почуттів та бажань, прагнучи знайти свою істинну сутність та вирішити, з ким з цих двох чоловіків вона хоче побудувати своє майбутнє.

Фільм "Коханці" – це емоційна та іскрення історія, яка демонструє важливість самопізнання та самоприйняття в процесі створення своєї долі.