UAKinogo.com

Виживуть тільки коханці (2013) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Виживуть тільки коханці (2013)

Виживуть тільки коханці (2013)

Дивитися онлайн Виживуть тільки коханці фільм

Дивитися онлайн «Виживуть тільки коханці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (102 956 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Виживуть тільки коханці (2013)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Виживуть тільки коханці — це романтична драма про двох вампірів, які люблять один одного протягом століть. Вони зветься Адам (Том Гіддлстон) та Єва (Тільда Свінтон). Адам — музикант, який живе у Детройті та страждає від депресії. Єва — читачка, яка живе у Танжері та цінує красу життя.

Вони зустрічаються після довгої розлуки, щоб насолодитися своєю любов’ю та спілкуванням. Вони обговорюють мистецтво, науку, історію та сучасність. Вони також отримують кров від своїх друзів-вампірів, які знаходяться у різних країнах. Вони намагаються уникати уваги людей, яких вони називають “зомбі”.

Фільм — це медитація про сенс життя, смерті та вічності. Він показує, як важливо мати партнера, з яким можна ділитися своїми думками, почуттями та інтересами. Він також зачаровує глядача своїми готичними та екзотичними локаціями, атмосферною музикою та елегантним стилем.