UAKinogo.com

Софія-Антиполіс (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Софія-Антиполіс (2018)

Софія-Антиполіс (2018)

Дивитися онлайн Софія-Антиполіс фільм

Дивитися онлайн «Софія-Антиполіс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (387 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Софія-Антиполіс (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Софія-Антиполіс (2018) - це драматичний фільм про різних людей, які живуть у французькому місті-парку на півдні Франції. У цьому місці зосереджені високотехнологічні компанії та наукові лабораторії, але також існують темні сторони життя: насильство, самотність, сектантство.

Фільм складається з п’яти епізодів, які розповідають про долю різних персонажів: молодої дівчини, яка хоче зробити пластичну операцію; охоронця, який страждає від кошмарів; жінки-вчительки, яка шукає сенс у житті; чоловіка, який приєднується до сумнівної релігійної групи; поліцейського, який розслідує вбивство.

Фільм показує контраст між сучасним світом технологій та духовності. Люди у фільмі втрачають зв’язок один з одним та з самими собою. Вони шукають втечу в ілюзорних ідеалах краси, безпеки або спасіння. Фільм ставить запитання про сенс людського існування у світі, де все можна купити або продати.