UAKinogo.com

Завзяті шахраї (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Завзяті шахраї (2018)

Завзяті шахраї (2018)

Дивитися онлайн Завзяті шахраї фільм

Дивитися онлайн «Завзяті шахраї» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.0 (9 326 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Завзяті шахраї (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм The Con Is On / Завзяті шахраї (2018) - це комедійна історія про подружню пару аферистів, які втекли з Лондона до Лос-Анджелеса, щоб уникнути погроз від боргових колекторів. Гаррі та Пітерс - майстри шахрайства, які завжди знаходять спосіб обдурити недобросовісних багачів.

Однак їхнє життя перевертається з ніг на голову, коли вони дізнаються, що їм потрібно сплатити величезну суму грошей своєму колишньому партнерові по злочину - британському гангстерові Сайдові. Щоб врятувати себе від небезпеки, вони вирішують організувати найбільшу аферу свого життя - викрасти дорогоцінний рубін у своїх друзях-акторах.

Фільм The Con Is On / Завзяті шахраї (2018) - це захоплюючий і смішний трилер, який показує, що немає нічого неможливого для тих, хто володіє хитромудрим розумом і безмежною фантазією. У головних ролях знялися Ума Турман, Тім Рот, Криспін Гловер та Софія Вергара.