UAKinogo.com

Несусвітні шахраї / Відчайдушні шахраї (1988) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Несусвітні шахраї / Відчайдушні шахраї (1988)

Несусвітні шахраї / Відчайдушні шахраї (1988)

Дивитися онлайн Несусвітні шахраї / Відчайдушні шахраї фільм

Дивитися онлайн «Несусвітні шахраї / Відчайдушні шахраї» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (72 561 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Несусвітні шахраї / Відчайдушні шахраї (1988)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Смішний та елегантний, фільм "Несусвітні шахраї" занурює глядача у світ обману та майстерності, де ніщо не є тим, чим здається. Головні ролі виконують Стів Мартін та Майкл Кейн, які грають дуже різних шахраїв, що змагаються за територію в ексклюзивному курортному місті на Французькій Рив'єрі.

Кейн виконує роль Лоуренса Джемісона, витонченого та професійного шахрая, який майстерно маніпулює багатими жінками. Мартін, у ролі Фредді Бенсона, є менш витонченим, але не менш амбітним шахраєм, який використовує жалість та симпатію, щоб досягти своїх цілей. Спільно вони роблять парі на те, хто першим зможе обдурити молоду американську спадкоємицю, що виконує Гленн Хедлі.

"Несусвітні шахраї" - це вишукана комедія обману, що пропонує ряд запам'ятовуваних сцен та вражає своєю непередбачуваною сюжетною лінією. Чарівність головних героїв та їхнє протистояння, повне винахідливості, перетворює цей фільм на веселу та захоплюючу пригоду.