UAKinogo.com

451 градус за Фаренгейтом (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 451 градус за Фаренгейтом (2018)

451 градус за Фаренгейтом (2018)

Дивитися онлайн 451 градус за Фаренгейтом фільм

Дивитися онлайн «451 градус за Фаренгейтом» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (20 667 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «451 градус за Фаренгейтом (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Fahrenheit 451 / 451 градус за Фаренгейтом (2018) - це екранізація знаменитого роману Рея Бредбері про антиутопічне суспільство, де книги заборонені і спалюються. Головний герой - Гай Монтег - пожежник, який виконує свою роботу без запитань і сумнівів. Він вважає, що книги - це джерело непорозумінь і конфліктів, а їхнє знищення - це служба людству.

Але все змінюється, коли він зустрічає Клариссу - молоду жінку, яка читає книги і має свою думку про світ. Вона пробуджує в ньому цікавість і сумніви. Він починає задавати собі питання про сенс свого життя і своєї роботи. Він також доводиться стикнутися з тим, що його начальник - капітан Бітті - має таємницю, яка може зруйнувати все, в що він вірив.

Фільм Fahrenheit 451 / 451 градус за Фаренгейтом (2018) - це захоплюючий і драматичний фільм, який показує, як важливо мати свободу думки і слова. У фільмі знялися Майкл Б. Джордан, Майкл Шеннон, Софія Бутелла та Лора Харріер.