UAKinogo.com

Романтична подорож (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Романтична подорож (2023)

Романтична подорож (2023)

Дивитися онлайн Романтична подорож серіал

Дивитися онлайн «Романтична подорож» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.8 (458 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Романтична подорож (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Романтична подорож - це комедійний серіал від Sky Comedy, який розповідає про пригоди закоханої пари, яка потрапляє в неймовірні ситуації. Еллісон і Дікон хочуть мати дитину, але не мають достатньо коштів на ЕКО. Тому вони вирішують “позичити” 50 тисяч фунтів у свого багатого і неприємного боса Алфі. Але через помилку вони переказують на свій біткоїн-гаманець п’ятьсот тисяч і стають мішенню для злочинців. Щоб врятувати своє життя і свою любов, вони мусять втекти з країни і знайти спосіб повернути гроші.

“Романтична подорож” - це серіал-креатор Еріка Гарсії і Рамеша Ранганатхана, які також є сценаристами і продюсерами. У серіалі грають популярні комедійні актори, такі як Рамеш Ранганатхан, Кетрін Райан, Джонні Вегас, Харрі Гейс та інші. Серіал є смішною і зворушливою історією про те, як заради мрії можна ризикувати всім.

“Романтична подорож” - це серіал-подарунок для всіх любителів гумору і романтики. Серіал доступний для перегляду на платформі Sky Comedy. Не пропустіть цей чудовий серіал, який подарує вам багато позитивних емоцій і вражень.