UAKinogo.com

Старґерл (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Старґерл (2020)

Старґерл (2020)

Дивитися онлайн Старґерл серіал

Дивитися онлайн «Старґерл» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (19 104 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Старґерл (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Старґерл” - це романтична драма про незвичайну дівчину, яка змінює життя свого однокласника і всієї школи. Фільм заснований на однойменному романі Джеррі Спінеллі і вийшов на екранах у 2020 році.

Головний герой фільму - Лео Борлок (Грехам Вершер), сором’язливий хлопець, який намагається не виділятися серед інших учнів. Його життя змінюється, коли в школу приходить новенька - Старґерл (Грейс ВандерВаал), яка не схожа на нікого. Вона одягається в яскравий та ексцентричний одяг, грає на укулеле, танцює під дощем і не зважає на думку оточуючих.

Лео закохується в Старґерл і починає дружити з нею. Але їхні стосунки потрапляють під загрозу, коли інші учні вирішують відвернутися від Старґерл за її незвичайну поведінку. Лео починає тиснути на Старґерл, щоб вона стала більш звичайною і прийнятною для всіх. Але чи зможе вона зречися своєї справжньої особистості? І чи зможе Лео прийняти її такою, якою вона є?