UAKinogo.com

Праведник 2 (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Праведник 2 (2018)

Праведник 2 (2018)

Дивитися онлайн Праведник 2 фільм

Дивитися онлайн «Праведник 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.7 (154 694 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Праведник 2 (2018)» онлайн українською мовою

Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Праведник 2" - це напружений бойовик, який переносить нас в світ Роберта Маккола, ветерана, що перетворився на самотнього героя, зберігаючи спокій та порядок у своєму місті. Перевтілюючись з тихої життєвої ситуації в безкомпромісного помстителя, Роберт виявляє, що дружба та правда вимагають значно більшої жертви, ніж він сподівався.

Цей фільм є суровим та емоційним продовженням історії Маккола, поєднуючи напружені бойові сцени з болісними випробуваннями головного героя. Все починається з загадкового вбивства, яке повертає його назад на шлях мсті, викликаючи його знову використати свої особливі навички, щоб віднайти справедливість.

"Праведник 2" - це бойовик, що не дає відпочинку, з глибоким зануренням в характери та мотиви персонажів, який розгортається на фоні невпинного напруження та екшену. Глядачам, які люблять глибоко емоційні бойовики зі смисловими сюжетними лініями, сподобається ця епічна історія про правду, справедливість та людську стійкість.