UAKinogo.com

Праведник / Великий Зрівнювач (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Праведник / Великий Зрівнювач (2014)

Праведник / Великий Зрівнювач (2014)

Дивитися онлайн Праведник / Великий Зрівнювач фільм

Дивитися онлайн «Праведник / Великий Зрівнювач» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (372 826 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Праведник / Великий Зрівнювач (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Праведник» розповідає про Роберта Маккола (Дензел Вашингтон), колишнього спецагента, який вирішив залишити своє таємниче минуле і почати нове, спокійне життя. Але коли він зустрічає Тері (Хлоя Грейс Морец), молоду дівчину під контролем жорстоких російських бандитів, він не може залишатися осторонь - він мусить їй допомогти. Завдяки своїм прихованим навичкам, які дозволяють йому здійснювати помсту проти будь-кого, хто знущається над беззахисними, Маккол виходить зі свого самовизначеного відставання і знаходить своє бажання справедливості знову пробудженим. Якщо у когось є проблема, якщо шанси проти нього, якщо вони не мають куди звернутися, Маккол допоможе. Він - Праведник.

Фільм є сучасною адаптацією однойменного телесеріалу 1980-х років, в якому головну роль грав Едвард Вудвард. Режисером фільму є Антуан Фукуа, який раніше співпрацював з Вашингтоном над фільмом «День тренування», за який актор отримав «Оскар». Фільм також є першим екшн-трилером Вашингтона з часу «Книги Ілая» 2010 року.

«Праведник» - це захоплюючий і напружений трилер про справедливість і помсту, про те, як один чоловік бореться з корупцією і насильством заради захисту слабких і невинних. Фільм демонструє вражаючу акторську гру Вашингтона і Морец, а також захоплюючі сцени бою і перестрілок.