UAKinogo.com

Пітер Пен і Аліса в країні чудес (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пітер Пен і Аліса в країні чудес (2020)

Пітер Пен і Аліса в країні чудес (2020)

Дивитися онлайн Пітер Пен і Аліса в країні чудес фільм

Дивитися онлайн «Пітер Пен і Аліса в країні чудес» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (5 239 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пітер Пен і Аліса в країні чудес (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Come Away / Пітер Пен і Аліса в країні чудес (2020) - це фентезійний фільм про дитячу уяву, магію та силу сім’ї. Фільм розповідає про двох знаменитих героїв літератури - Пітера Пена та Аліси з країни чудес. Але вони не є персонажами казок, а дітьми з однієї родини. Пітер та Аліса живуть у вікторіанській Англії разом з батьками та старшим братом Девідом. Вони люблять гратися у своєму саду, де створюють неймовірні пригоди.

Але одного дня їхнє життя змінюється назавжди. Девід гине внаслідок нещасного випадку, а батьки опиняються на межі розпачу. Пітер та Аліса вирішують втекти від реальності у свої уявні світи. Пітер опиняється на Острові Невдах, де знаходить нових друзів - загублених хлопців та фею Дзвоник. Аліса потрапляє до країни чудес, де зустрічає Безумного Капелюхаря, Білого Кролика та Червону Королеву.

Фільм є альтернативною версією походження Пітера Пена та Аліси. Фільм показує, як дитяча фантазія може бути порятунком у складних ситуаціях, але також може призвести до небезпеки. Фільм має чудовий акторський склад, захоплюючий сюжет та гарну музику. Фільм сподобається любителям фентезі, пригод та сучасних інтерпретацій класичних казок.