UAKinogo.com

Аліса в Задзеркаллі (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Аліса в Задзеркаллі (2016)

Аліса в Задзеркаллі (2016)

Дивитися онлайн Аліса в Задзеркаллі фільм

Дивитися онлайн «Аліса в Задзеркаллі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (110 200 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Аліса в Задзеркаллі (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Аліса - смілива і відважна дівчина, яка подорожує світом на кораблі свого батька. Але коли вона повертається додому, вона дізнається, що її чекають неприємності: її хочуть змусити вийти заміж за неприємного чоловіка і віддати свій корабель. Аліса не збирається миритися з цим і шукає вихід. Вона знаходить дивовижне дзеркало, яке переносить її у світ чудес.

Там Аліса зустрічає своїх старих друзів: Безумного Капелюха, Білого Кролика, Чеширського Кота і інших. Але вони не такі радісні і веселі, як раніше. Безумний Капелюх страждає від суму і хвороби, а Червона Королева повернулася до влади і хоче покарати всіх, хто їй не покоряється. Аліса доведеться знову ризикувати своїм життям, щоб врятувати своїх друзів і повернути гармонію у світ чудес.

Аліса в Задзеркаллі - це захоплюючий фентезі-фільм, який є продовженням фільму Аліса в Країні Чудес (2010) за мотивами книг Льюїса Керролла. Фільм наповнений кольоровими спецефектами, неймовірними пригодами і гумором. Головну роль у фільмі знову зіграла Майя Васиковська, а також Джонні Депп, Енн Гетевей, Хелена Бонем Картер і інші знаменитості.