UAKinogo.com

Аліса в країні чудес (2010) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Аліса в країні чудес (2010)

Аліса в країні чудес (2010)

Дивитися онлайн Аліса в країні чудес фільм

Дивитися онлайн «Аліса в країні чудес» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (416 419 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Аліса в країні чудес (2010)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Аліса в країні чудес (2010) - це фантастичний фільм про дівчину, яка повертається в дивовижний світ свого дитинства. Головна героїня - Аліса, якій вже 19 років. Вона не пам’ятає про свою попередню подорож в країну чудес, коли їй було 6 років. Вона випадково потрапляє в кроличу нору, коли тікає від небажаного шлюбу. Там вона зустрічає старих знайомих - Білого Кролика, Чеширського Кота, Соню, Труляля і Траляля, Сумасшедшого Шляпника та інших.

Аліса дізнається, що країна чудес опинилася під владою жорстокої Червоної Королеви, яка обожнює відрубати голови. Вона також довідається, що за пророцтвом Оракулума вона має побити Бармаглота - страшного дракона, який служить Червоній Королеві. Аліса спочатку не вірить у свою призначення, але потім набирається сміливості та впевненості. Вона долучається до повстання Білої Королеви, яка хоче повернути собі трон.

Фільм Alice in Wonderland / Аліса в країні чудес (2010) - це захоплюючий фильм про магiю, гумор та неймовiрнi пригоди. Фильм знятий за мотивами сказок Льюiса Керролла “Алiса в країнi чудес” та “Алiса в Зазеркаллi”. Режисер фильму - Тiм Бертон, вiдомий за такими фiльмами як “Мертва наречена” та “Едвард Ножицями”. У головних ролях знялися Мiя Васиковска, Джоннi Депп, Хелена Бонем Картер, Енн Гетевей та Крiспiн Гловер.