UAKinogo.com

Севедж Рівер / Дика річка (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Севедж Рівер / Дика річка (2022)

Севедж Рівер / Дика річка (2022)

Дивитися онлайн Севедж Рівер / Дика річка серіал

Дивитися онлайн «Севедж Рівер / Дика річка» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (852 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Севедж Рівер / Дика річка (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дика річка - це австралійський міні-серіал жанру кримінальної драми, який зняла Джоселін Мурхаус за сценарієм Гіули Сандлер, Белінди Бредлі, Франца Дохерті, Енджі Філдер і Поллі Стеніфорд. У серіалі грають Кетрін Ленгфорд, Марк Коулз Сміт, Роберт Грабб і інші. Сюжет розповідає про те, як Мікі Андерсон повертається до свого рідного містечка в сільській Тасманії після п’ятнадцяти років у в’язниці і хоче влаштувати своє життя заново. Але маленьке співтовариство Дикої річки не дає їй забути минуле так легко. Коли в містечку відбувається вбивство, Мікі стає основною пiдозрюваною. За допомогою полiцiї i свого старого друга вона намагається довести свою невиннiсть i розкрити давно забутi секрети, якi змiнять все, що вона думала, що знає. Дика рiчка була показана на телеканалi ABC iв 2022 роцi.

Серiал починається з того, що Мiкi Андерсон прибуває до свого рiдного будинку i зустрiчається зi своїм братом-близнюком Террi i його донькою Океан. Вона також отримує пропозицiю вiд адвоката Ендi Барклея продати будинок i переїхати до мiста. Але Мiкi не хоче залишати свою батькiвщину i намагається знайти роботу i друзiв. Вона отримує посаду “сортувальника кишок” на м’ясокомбiнатi, де працюють багато бiженцiв i мешканцiв маленьких ферм. Вона також знову сприятильнюється з Джоелем Торпом, своїм колишнiм однокласником i коханням. Але не всi радi поверненню Мiкi. Її сестра Барб i її чоловiк Ян не хочуть мати з нею нiчого спiльного i вважають її винною у смертi їх матерi Сари.