UAKinogo.com

Таємнича річка (2003) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Таємнича річка (2003)

Таємнича річка (2003)

Дивитися онлайн Таємнича річка фільм

Дивитися онлайн «Таємнича річка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (457 384 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Таємнича річка (2003)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Три дитинства, що змінилися назавжди одним жахливим подією. Три дорослі життя, що зіткнулися з новою трагедією. Три шляхи, що привели до таємничої річки, де правда може бути знайдена або загублена назавжди.

Фільм Клінта Іствуда розповідає про Девіда, Шона та Джиммі - друзів з дитинства, які розлучилися після того, як одного з них викрали й зґвалтували двоє невідомих чоловіків. Роки потому вони знову об’єднуються, коли дочка Джиммі вбита поблизу річки. Девід - головний підозрюваний у вбивстві, а Шон - детектив, який веде справу.

Фільм є екранізацією однойменного роману Денніса Лехейна. Він висвітлює теми вини, помсти, прощення та справедливості. Він також показує, як минуле впливає на сьогодення і як долю людини може визначити один момент. Фільм отримав шість номінацій на премію “Оскар”, в тому числі за кращий фільм, і два статуетки - за кращого актора (Шон Пенн) і кращого актора другого плану (Тим Роббінс).