UAKinogo.com

Глибоководний горизонт (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Глибоководний горизонт (2016)

Глибоководний горизонт (2016)

Дивитися онлайн Глибоководний горизонт фільм

Дивитися онлайн «Глибоководний горизонт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (170 163 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Глибоководний горизонт (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Глибоководний горизонт” розповідає про реальну трагедію, що сталася у 2010 році на нефтяній платформі в Мексиканській затоці. Головний герой фільму - інженер Майк Вільямс, який разом з командою працює на платформі, де вони свердлють свердловину на глибині 1500 метрів.

Одного дня платформа потрапляє в аварійну ситуацію, коли з-за несправності обладнання вибухає свердловина і починається масштабна пожежа. Майк та його колеги намагаються врятуватися від полум’я і вижити в екстремальних умовах. Вони знають, що кожна хвилина на рахунку і що їхня доля залежить від їхньої сміливості та спритності.

“Глибоководний горизонт” - це захоплюючий та емоційний фільм, який демонструє людську силу духу та волю до життя. Фільм базується на реальних подіях та свідченнях очевидців, які пережили катастрофу. Фільм також актуалізує проблему екологічної безпеки та впливу нефтяної промисловості на навколишнє середовище.