UAKinogo.com

День патріота (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » День патріота (2016)

День патріота (2016)

Дивитися онлайн День патріота фільм

Дивитися онлайн «День патріота» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (105 391 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «День патріота (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм День патріота розповідає про теракт на Бостонському марафоні 2013 року, який забрав життя трьох людей та поранив сотні інших. Фільм показує події очима поліцейського Томмі Сондерса, який був на місці вибуху та допомагав жертвам. Також фільм розкриває долі інших персонажів, які були причетні до трагедії: спортсмена Джеффа Боумана, який втратив обидві ноги; агента ФБР Річарда Деслор’є, який очолював розслідування; а також братів Царнаєвих, які скоїли теракт.

Фільм показує не тільки жахливі наслідки вибуху, але й героїзм та солідарність людей, які об’єдналися проти зла. Фільм також розповідає про слідство та полювання на терористів, яке тривало кілька днів та перетворилося на справжню війну. Фільм заснований на реальних подіях та свідченнях очевидців.

Фільм є сильною драмою про смуток та надію, про боротьбу за справедливість та захист свободи. Фільм також є вшануванням пам’яті загиблих та поранених, а також подякою всім, хто допомагав у скрутну хвилину. Фільм закликає не забувати про цю трагедію та не давати шансу тероризму.