UAKinogo.com

Прибуття (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Прибуття (2016)

Прибуття (2016)

Дивитися онлайн Прибуття фільм

Дивитися онлайн «Прибуття» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.9 (693 333 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Прибуття (2016)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Прибуття - це захоплюючий науково-фантастичний фільм, який розповідає про спробу людства спілкуватися з інопланетними істотами, що прибули на Землю. У центрі сюжету - лінгвістка Луїза Бенкс, яку запрошують уряд США, щоб допомогти розшифрувати мову прибульців.

Луїза разом з фізиком Іаном Доннеллі вирушає до одного з дванадцяти космічних кораблів, що з’явилися над різними країнами світу. Вони намагаються встановити контакт з інопланетними істотами, яких вони називають “гептаподами”. Луїза поступово вивчає їхню складну мову, яка має форму колових символів.

Але час тисне на Луїзу і Іана, адже не всі країни світу готові до мирного діалогу з прибульцями. Деякі з них погрожують застосувати силу, щоб вигнати або знищити кораблі. Луїза повинна розкрити справжню мету прибуття гептаподів і запобігти глобальному конфлікту. Але для цього їй доведеться ризикнути не тільки своїм життям, але й своїм сприйняттям реальності.