UAKinogo.com

Справа чиказької сімки / Суд над Чиказькою сімкою (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Справа чиказької сімки / Суд над Чиказькою сімкою (2020)

Справа чиказької сімки / Суд над Чиказькою сімкою (2020)

Дивитися онлайн Справа чиказької сімки / Суд над Чиказькою сімкою фільм

Дивитися онлайн «Справа чиказької сімки / Суд над Чиказькою сімкою» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (177 996 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Справа чиказької сімки / Суд над Чиказькою сімкою (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Суд над Чиказькою сімкою” розповідає про реальну історію судового процесу проти групи активістів, які були звинувачені у спробі підбурювання до бунту під час Демократичної конвенції 1968 року в Чикаго. Серед обвинувачених - лідери руху за мир Аббі Хоффман, Том Гейден, Джеррі Рубін та інші.

Фільм показує, як справа чиказької сімки стала одним з найгучніших та найскандальніших судових процесів в історії США, який виявився не лише судом над активістами, але й над усією системою влади та її ставленням до громадянських прав та свобод. Фільм також демонструє, як обвинувачені не зламалися під тиском судді та прокурора, а використали свою ситуацію для привернення уваги громадськості до своїх ідеалів та цілей.

Фільм “Суд над Чиказькою сімкою” є захоплюючим та емоційним зображенням одного з ключових моментів в американському суспільстві 60-х років, коли на вулицях вирували протести проти війни в В’єтнамі, расизму та політичної корупції. Фільм також актуальний для сучасного глядача, який може порівняти минуле та сьогодення та задуматися над роллю громадянського активізму в демократичному суспільстві.