UAKinogo.com

Містер Олімпія (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Містер Олімпія (2018)

Містер Олімпія (2018)

Дивитися онлайн Містер Олімпія фільм

Дивитися онлайн «Містер Олімпія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.4 (2 793 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Містер Олімпія (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Містер Олімпія - це біографічний фільм, який розповідає про життя і кар’єру братів Джо і Бена Вайдерів, які стали засновниками фітнес-революції і творцями престижного конкурсу культуристів Містер Олімпія. Фільм режисерував Джордж Галло, а головну роль виконав Тайлер Геклін.

Фільм показує, як брати Вайдери з дитинства захоплювалися спортом і мріяли стати сильними і здоровими. Їм довелося пережити багато труднощів, таких як антисемітизм, бідність, конкуренція і зрада. Але вони не здавалися і продовжували працювати над своєю метою - популяризувати фітнес і культуризм серед мас. Вони створили свою власну видавничу імперію, організували перші чемпіонати з культуризму і виростили ціле покоління легендарних атлетів, таких як Арнольд Шварценеггер.

Фільм був випущений на екрани у 2018 році і отримав змішану оцінку критиками і глядачами. Фільм хвалили за його захоплюючий сюжет, акторську гру і саундтрек, але критикували за його низький бюджет, слабку режисерську роботу і недостатню історичну достовірність. Фільм є захоплюючою і надихаючою історією про братерську любов, волю до перемоги і прагнення до самовдосконалення.