UAKinogo.com

30 шалених бажань (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » 30 шалених бажань (2018)

30 шалених бажань (2018)

Дивитися онлайн 30 шалених бажань фільм

Дивитися онлайн «30 шалених бажань» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (12 853 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «30 шалених бажань (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

30 шалених бажань - це історія про дівчину, яка має дуже короткий термін життя. Вона знає, що її дні нараховані, тому вирішує скласти список з 30 найбільш безумних бажань, які вона хоче здійснити до своєї смерті. Це єдиний спосіб для неї насолодитися життям і знайти себе.

Вона зустрічає випадково веселого та енергійного молодого чоловіка, який допомагає їй втілити свої мрії в реальність. Він стає для неї другом і захисником, який допомагає зрозуміти, що життя може бути прекрасним навіть у найскладніші моменти. Їхній шлях взаємодії повний незабутніх пригод та несподіваних відкриттів про себе та світ навколо них.

Цей фільм піднімає важливі питання про життя, смерть та значення кожної хвилини, яку ми маємо. Він надихає та навчає нас любити життя та бути вдячними за все, що ми маємо, адже це найбільший дарунок для нас. "30 шалених бажань" - це фільм про кохання, дружбу та відвагу бути собою, навіть у найважчі моменти.