UAKinogo.com

Пірати Карибського моря: Помста Салазара (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пірати Карибського моря: Помста Салазара (2017)

Пірати Карибського моря: Помста Салазара (2017)

Дивитися онлайн Пірати Карибського моря: Помста Салазара фільм

Дивитися онлайн «Пірати Карибського моря: Помста Салазара» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (312 700 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пірати Карибського моря: Помста Салазара (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є п’ятою частиною популярної франшизи про пригоди капітана Джека Вороб’я, легендарного пірата і веселого шахрая. Фільм розповідає про нову загрозу, яка чекає на Джека і його друзів. Капітан Салазар, жорстокий мисливець за піратами, виривається з Диявольського Трикутника разом зі своїм примарним екіпажем і прагне помститися Джеку за те, що той колись знищив його корабель.

Єдиний шанс врятуватися для Джека - знайти легендарний Тризубець Посейдона, який надає своєму володареві повний контроль над морями. Але для цього йому потрібно укласти незвичайний союз з двома молодими авантюристами: Генрі Тернером, сином Вілла Тернера і Елізабет Свонн, який хоче визволити свого батька від прокляття Летючого Голландця, і Каріною Сміт, розумною і сміливою астрономкою, яка має ключ до розгадки Тризубця.

Фільм є захоплюючою і гумористичною подорожжю по Карибському морю, повною неймовірних пригод і фантастичних персонажів. Фiльм режисерiв Йоакiма Реннiнга i Еспена Сандберга став одним з найуспiшнiших фiльмiв 2017 року i отримав численнi нагороди i визнання.