UAKinogo.com

Пірати Карибського Моря: На дивних берегах (2011) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пірати Карибського Моря: На дивних берегах (2011)

Пірати Карибського Моря: На дивних берегах (2011)

Дивитися онлайн Пірати Карибського Моря: На дивних берегах фільм

Дивитися онлайн «Пірати Карибського Моря: На дивних берегах» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (529 152 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пірати Карибського Моря: На дивних берегах (2011)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides / Пірати Карибського Моря: На дивних берегах (2011) - це фільм, який переносить глядачів у світ пригод та магії. Головний герой - капітан Джек Спарроу, який опиняється у пастці своєї минулого. Він зустрічає свою стару знайому Анжеліку, яка примушує його приєднатися до експедиції легендарного пірата Чорної Бороди. Їхньою метою є знайти Джерело Вічної Молодості.

Але вони не єдині, хто прагне досягнути цього скарбу. За ними слідують англійські та іспанські війська, а також старий суперник Джека - капітан Барбосса, який тепер працює на короля. По дорозі вони зустрічають багато небезпек та чудес: морських сирен, зомбі-піратів, дикунів та таємничих ритуалів.

Фільм є четвертою частиною популярної франшизи про піратів Карибського моря. Він базується на романі Тіма Паверса “На дивних берегах”. В ролях: Джонні Депп, Пенелопа Крус, Іен МакШейн, Джеффрі Раш та інші. Режисер - Роб Маршалл.