UAKinogo.com

Пірати Карибського Моря: На краю світу (2007) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Пірати Карибського Моря: На краю світу (2007)

Пірати Карибського Моря: На краю світу (2007)

Дивитися онлайн Пірати Карибського Моря: На краю світу фільм

Дивитися онлайн «Пірати Карибського Моря: На краю світу» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (652 283 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Пірати Карибського Моря: На краю світу (2007)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пірати Карибського Моря: На краю світу (2007) - це фільм, який завершує трилогію про пригоди капітана Джека Спарроу та його друзів. Головний герой загубився у світі мертвих після того, як його з’їв велетенський кальмар. Його друзі Вілл Тернер, Елізабет Свонн та капітан Барбосса вирішують врятувати його, а для цього їм потрібно дістатися до краю світу.

Але вони не єдині, хто шукає Джека. За ним полює лорд Беккет, який володіє серцем Деві Джонса та його кораблем “Летючий Голландець”. Він хоче знищити всіх піратів світу та стати абсолютним правителем морів. Для того, щоб протистояти йому, піратам потрібно об’єднатися та скликати давню раду Дев’яти лордів піратства.

Фільм є третьою частиною популярної франшизи про піратів Карибського моря. Він наповнений епічними сценами бою, гумором та магією. В ролях: Джонні Депп, Орландо Блум, Кіра Найтлі, Джеффрі Раш та інші. Режисер - Гор Вербинскі.