UAKinogo.com

Чотириста ударів (1959) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чотириста ударів (1959)

Чотириста ударів (1959)

Дивитися онлайн Чотириста ударів фільм

Дивитися онлайн «Чотириста ударів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.1 (118 705 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чотириста ударів (1959)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає про життя 12-річного Антуана Дуанеляа, який виростає в тісному паризькому кварталі. Його мати зайнята особистим життям і не приділяє уваги синові, а вітчим - слабохарактерний чоловік, який не має впливу ні на жінку, ні на сина. У школі Антуан постійно потрапляє в неприємності через свою непослушність і фантазію. Він і його найкращий друг Рене часто прогулюють уроки і бігають по місту, відвідуючи парки розваг і кінотеатри.

Одного разу Антуан бачить, як його мати цілується з іншим чоловіком, але не придає цьому значення. Вдома батьки часто сваряться по дрібницях і доводять Антуана до відчаю. Перебуваючи в класі, Антуан каже вчителеві, що не зміг прийти вчора через раптову смерть матері, але вчитель не вірить йому. Того ж дня в школу приходять батьки і починають скандал. Антуан вирішує не повертатися додому і проводить всю ніч, блукаючи по Парижу.

На наступний день його все ж таки забирають батьки, але Антуан не може знайти спільної мови з ними. В результаті він потрапляє до поліцейської дитячої колонії, де йому доводиться стикатися з жорстокими правилами і насильством. Але Антуан не здається і шукає можливостей для втечі. В кадр заключного плану фильму Антуан досягає моря - символу свободи і безмежності.