UAKinogo.com

У джазі тільки дівчата (1959) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » У джазі тільки дівчата (1959)

У джазі тільки дівчата (1959)

Дивитися онлайн У джазі тільки дівчата фільм

Дивитися онлайн «У джазі тільки дівчата» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (267 969 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «У джазі тільки дівчата (1959)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У джазі тільки дівчата - це комедія 1959 року режисера Біллі Уайлдера, яка заснована на німецькому фільмі “Фанфари любові” 1951 року. Фільм розповідає про двох чиказьких музикантів Джо і Джеррі, які свідчать бандитську перестрілку і втікають во Флориду, переодягнувшись у жінок. Тепер вони - Джозефіна і Дафна, новенькі і гарненькі учасниці жіночого джаз-бенду. По дорозі вони зустрічають спокусливу солістку Сьюзен, яка закохується в Джозефину, старенького мільйонера Филдінга, який побачив у Дафні свою майбутню наречену, і боса мафії Спетса Коломбо, який хоче позбутися свідків свого злочину.

Фільм має багато ситуативного гумору, іронії, пародії і сарказму. У головних ролях знялися Мерилін Монро, Тоні Кертис і Джек Леммон, які створили одну з найсмішніших і найяскравіших комедійних трійок у кіно. Фільм отримав шість номинацій на премію “Оскар” за кращий сценарій, кращий режисер, кращий актор (Джек Леммон), кращий оператор, кращий декор і кращий звук.

“У джазi тiльки дiвчата” - це один з найкращих фiльмiв Бiллi Уайлдера, який отримав визнання критиками i глядачами. Фiльм є класикою американської комедiї i займає 22-е мiсце у списку 250 найкращих фiльмiв за версiєю IMDb.