UAKinogo.com

Квартира (1960) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Квартира (1960)

Квартира (1960)

Дивитися онлайн Квартира фільм

Дивитися онлайн «Квартира» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (182 219 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Квартира (1960)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Квартира" (1960) - сучасна класика, створена неперевершеним режисером Біллі Вайлдером. Вражаючи своєю простотою та емоційністю, ця картина надає свіжого погляду на життя корпоративного світу та людські відносини.

Центральний герой, Бадді Боюлстон, - посіпака великої страхової компанії, намагається просунутися вперед, використовуючи свою квартиру як притулок для позаодружніх справ своїх керівників. Любовна інтрига розвивається, коли герой закохується у дівчину з офісу, яка, як виявляється, є коханкою одного з керівників.

Чарівна комедія, з якої часом не зникає глибокий людський контекст. "Квартира" відкриває перед глядачем світ, що буває жорстоким, але незважаючи на це, завжди є місце для любові та щирості. Переможець п'яти премій "Оскар", ця картина є вічним нагадуванням про те, що гуманізм та доброта завжди можуть знайти свій шлях навіть у найскладніших обставинах.