UAKinogo.com

Психо (1960) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Психо (1960)

Психо (1960)

Дивитися онлайн Психо фільм

Дивитися онлайн «Психо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.5 (671 018 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Психо (1960)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Психо - це легендарний трилер режисера Альфреда Хічкока, частково заснований на реальних злочинах серійного вбивці Еда Гейна з Вісконсіна. Фільм став одним з найвпливовіших та найскандальніших у кіноісторії, особливо завдяки знаменитій сцені вбивства під час душування.

Головна героїня фільму - Меріон Крейн, яка викрадає 40 тисяч доларів зі свого роботодавця, щоб втекти з коханим чоловіком і почати нове життя. По дорозі до нього вона зупиняється в моторному готелі Бейтс, який керується неврівноваженим Норманом Бейтсом і його деспотичною старою матір’ю. Під час прийняття душу Меріон ножем вбиває мати Нормана, а Норман приховує труп у болоті.

Зникнення Меріон не залишається непоміченим: за нею починають розшукувати її коханий, її сестра і приватний детектив. Вони всі прибувають до готелю Бейтс, де виявляють жахливу правду про Нормана і його матір. Норман страждає від розщеплення особистості і перевтілюється у свою померлу мати, коли хтось загрожує його зв’язку з нею. В результаті він стає психопатичним вбивцею, який не може контролювати свої імпульси.