UAKinogo.com

Іграшка (1976) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Іграшка (1976)

Іграшка (1976)

Дивитися онлайн Іграшка фільм

Дивитися онлайн «Іграшка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (5 584 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Іграшка (1976)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Франсуа Перрен - скромний і беззахисний журналіст, який працює в газеті, що належить багатому і впливовому Ромбьє. Одного разу він потрапляє в супермаркет іграшок, де зустрічається з сином Ромбьє - Еріком. Хлопчик вирішує, що Франсуа - ідеальна іграшка для нього. Він просить свого батька купити його за будь-яку ціну.

Ромбьє погоджується і пропонує Франсуа велику суму грошей за те, щоб той став особистим іграшкою Еріка. Франсуа спочатку відмовляється, але потім погоджується через свої фінансові проблеми. Він переїжджає до розкішного будинку Ромбьє і починає служити капризам і фантазіям Еріка.

Le jouet / Іграшка - це комедійний фільм режисера Франсіса Вебера, який став одним з найвеселіших і найтепліших творів французького кіно. Фільм заснований на сценарії Іва Робера і має чудовий акторський склад, на чолі з П’єром Рішаром. Фільм не тільки розважає своїми ситуаційними жартами і гумором, але й показує цінність людської гідності, дружби і любові.