UAKinogo.com

Шалений Будапешт (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шалений Будапешт (2018)

Шалений Будапешт (2018)

Дивитися онлайн Шалений Будапешт фільм

Дивитися онлайн «Шалений Будапешт» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (3 075 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шалений Будапешт (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Венсан і Арно - два невдахи, які працюють у фінансовій компанії і мріють про краще життя. Вони не задоволені своєю роботою, своїми шефами і своїми дружинами. Одного разу вони дізнаються про новий бізнес - організація весільних подорожей для холостяків у Будапешті. Вони вирішують спробувати свої сили в цій сфері і відправляються до Угорщини з групою клієнтів. Там вони зустрічають Георгеса - місцевого гіда, який показує їм всі принади міста.

Венсан і Арно швидко зрозумівають, що Будапешт - це мекка для холостяків. Тут є все, що може забажати чоловік - гарячі дівчата, дешевий алкоголь, розкішні готелі, екстремальні розваги. Вони самі починають насолоджуватися цим життям і забувають про свої проблеми. Вони також знаходять нових друзів серед своїх клієнтів - кумедних і різних за характером хлопців. Вони вирішують залишитися в Будапешті і розвивати свій бізнес.

Але не все так просто, як здається. Венсан і Арно стикаються з конкуренцією з боку інших агентств, які теж пропонують подорожі для холостяків. Вони також мають справу з мафією, поліцією і корупцією. А ще вони ризикують втратити свої сім’ї, якщо їх дружини доведуться про їхнє нове життя. Вони повинні вирішити, що для них важливіше - гроші і задоволення або любов і відповідальність.