UAKinogo.com

Шалений кулак / Кулак люті (1972) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шалений кулак / Кулак люті (1972)

Шалений кулак / Кулак люті (1972)

Дивитися онлайн Шалений кулак / Кулак люті фільм

Дивитися онлайн «Шалений кулак / Кулак люті» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (31 065 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шалений кулак / Кулак люті (1972)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У кінокартині «Jing wu men» («Шалений кулак» / «Кулак люті») засліплюючий блиск майстерності Брюса Лі піднімає класичний бойовик на нову висоту. Центральний персонаж, Чен Жень, зіткнувся із трагедією та зрадою, дізнавшись про таємничу смерть свого вчителя бойових мистецтв. Обурений та спраглий справедливості, Чен віддається безтримному пошуку правди.

Майстерно використовуючи свої навички у бойових мистецтвах, герой видає правосуддя тим, кого вважає винними у смерті свого ментора. Шалений кулак Чена розправляється із супротивниками, розкриваючи перед глядачем глибокий світ честі та помсти. Брюс Лі, справжній майстер бойових мистецтв, відтворює свого героя із елегантністю та гарячковою енергією, незабутньо демонструючи своє мистецтво на екрані.

«Jing wu men» («Шалений кулак» / «Кулак люті») — це не тільки бойовик, а й захоплююча історія про честь, відданість та боротьбу за справедливість. Брюс Лі стає символом непохитної волі та мужності, що надихає на подвиги у захист правди. Цей фільм - незабутній приклад класичного кіно про бойові мистецтва, який неодмінно збагатить світогляд кожного глядача.