UAKinogo.com

Шалений патруль (2014) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шалений патруль (2014)

Шалений патруль (2014)

Дивитися онлайн Шалений патруль фільм

Дивитися онлайн «Шалений патруль» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (115 273 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шалений патруль (2014)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Комедія "Шалений патруль" (2014) розповідає про Бена Барбера, шкільного охоронця, який мріє стати поліцейським. Він закоханий у Анжелу, сестру відомого поліцейського Джеймса Пейтона. Відчуваючи, що він повинен довести свою вартість як чоловік і потенційний член родини, Бен вирішує дізнатися все про свого майбутнього шура, і Джеймс вирішує влаштувати йому "прогулянку разом" - 24-годинний випробування в якості поліцейського.

Протягом цього дня Бен і Джеймс стикаються з найрізноманітнішими випробуваннями, розкривають злочинні справи і навчаються працювати разом як команда, незважаючи на свої різниці. Чи зможе Бен довести Джеймсові, що він дійсно гідний його сестри, і чи зможуть вони врешті-решт знайти спільну мову та заробити повагу одне одного?

"Шалений патруль" (2014) - це захоплююча комедія з елементами бойовика, яка забезпечує безліч веселих моментів, завдяки харизматичному гумору Кевіна Гарта та його хімії з Айс Кьюбом. Фільм пропонує глядачам суміш екшну, комедії та романтики, що робить його ідеальним варіантом для тих, хто хоче розважитися і посміятися від душі.