UAKinogo.com

Доказ життя (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Доказ життя (2000)

Доказ життя (2000)

Дивитися онлайн Доказ життя фільм

Дивитися онлайн «Доказ життя» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (57 518 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Доказ життя (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Proof of Life / Доказ життя (2000) - це американський фільм режисера Тейлора Хекфорда, який базується на реальних подіях заручництва в Латинській Америці. Фільм розповідає про Алісу Боуман, дружину інженера Пітера Боумана, якого викрадають повстанці в Еквадорі. Аліса звертається за допомогою до Террі Торна, професійного переговорника з визволення заручників.

Террі Торн приїжджає в Еквадор та починає працювати над справою Пітера. Він намагається встановити контакт з повстанцями та домовитися про викуп. Водночас він підтримує Алісу, яка переживає за свого чоловіка та страждає від самотності. Між ними виникає почуття, яке ускладнює їхню ситуацію.

Фільм є захопливим та напруженим трилером, який показує ризики та виклики роботи з визволення заручників. Фільм також є романтичною драмою, яка досліджує моральні дилеми та емоційні наслідки зради. Фільм мав комерційний успіх та отримав позитивні відгуки критиків, особливо за гру акторів Расселла Кроу та Меґ Раян.