UAKinogo.com

Ромео повинен померти (2000) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Ромео повинен померти (2000)

Ромео повинен померти (2000)

Дивитися онлайн Ромео повинен померти фільм

Дивитися онлайн «Ромео повинен померти» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (71 016 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Ромео повинен померти (2000)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Romeo Must Die / Ромео повинен померти (2000) - це екшн-фільм, який є сучасною інтерпретацією класичної трагедії Вільяма Шекспіра “Ромео і Джульєтта”. Фільм розповідає про конфлікт між двома злочинними сім’ями - чорношкірими і китайськими - які змагаються за контроль над портом в Окленді. Головними героями фільму є Хан Сінг, син китайського боса, який втікає з в’язниці, і Тріш О’Дей, дочка чорношкірого боса, яка мріє про кар’єру співачки. Вони закохуються одне в одного, але їхнє кохання ставить їх під загрозу від обох сімей.

Фільм, який поєднує елементи романтики, драми і бойовику.

Фільм Romeo Must Die / Ромео повинен померти (2000) - це фільм, який сподобається любителям динамічного і емоційного кіно. В ньому є багато сцен бойових мистецтв, перестрілок і погонь. В ньому також є чудова гра акторів, особливо Джет Лі, який грає Хан Сінга, і Аалія, яка грає Тріш О’Дей. Це фільм, який не залишить вас байдужими і подарує вам адреналін і захват.