UAKinogo.com

Кіборги (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кіборги (2017)

Кіборги (2017)

Дивитися онлайн Кіборги фільм

Дивитися онлайн «Кіборги» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (7 224 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кіборги (2017)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є воєнною драмою про подвиг українських воїнів, які захищали Донецький аеропорт в 2014 році. Фільм заснований на реальних подіях і персонажах, які отримали прозвище «Кіборги» за свою мужність і стійкість. Фільм показує не тільки жорстоку реальність війни, але і людські долі, мотиви і цінності бійців.

Фільм розповідає про групу волонтерів, які приїхали на ДАП підтримати захисників аеропорту. Серед них є люди різних професій, освіти і національностей: льотчик, легкоатлет, студент, вчитель, листоноша і інші. Вони об’єднуються спільною метою - зупинити агресора і захистити свою країну. Вони стикаються з переважаючими силами сепаратистів і російських найманців, які атакують аеропорт з усіх боків.

Фільм є триб’ютом героїзму і самопожертви українських воїнів, які вистояли на ДАП 242 днi. Фiльм також показує духовну силу і патрiотизм бiйцiв, якi не здалися i не зрадили свою Рiдину. Фiльм режисера Ахтема Сейтаблаєва став одним з найуспiшнiших українських фiльмiв останнiх рокiв i отримав численнi нагороди i визнання.