UAKinogo.com

Чужа молитва (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Чужа молитва (2017)

Чужа молитва (2017)

Дивитися онлайн Чужа молитва фільм

Дивитися онлайн «Чужа молитва» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (90 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Чужа молитва (2017)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно Трейлер
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера  

Фільм “Чужа молитва” заснований на реальній історії кримської татарки Саїде Аріфової, яка під час німецької окупації Криму врятувала 88 єврейських дітей від смерті. Саїде була вихователькою в притулку для татарських сиріт, коли до неї звернувся хлопчик Іцхак, який ховався разом з іншими дітьми від нацистів.

Саїде вирішила допомогти дітям, не зважаючи на небезпеку для свого життя. Вона перетворила єврейських дітей на татар, давши їм нові імена, навчивши мови, звичаїв і молитов. Але чи зможе вона обдурити карателів і вижити в умовах війни?

Фільм режисера Ахтема Сейтаблаєва є сильною та емоційною драмою про героїзм, любов і справедливість. Фільм отримав позитивні відгуки критиків і глядачів, а також нагороду за кращий фільм на Молодист Київському міжнародному кінофестивалі5 У головних ролях знялися Лилия Яценко, Вениамин Прибура та інші.