UAKinogo.com

Гаррі Поттер і таємна кімната (2002) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гаррі Поттер і таємна кімната (2002)

Гаррі Поттер і таємна кімната (2002)

Дивитися онлайн Гаррі Поттер і таємна кімната фільм

Дивитися онлайн «Гаррі Поттер і таємна кімната» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (634 179 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гаррі Поттер і таємна кімната (2002)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Гаррі Поттер і таємна кімната - це другий фільм з серії про пригоди юного чарівника Гаррі Поттера. Режисер фільму - Кріс Коламбус, який також зняв перший фільм Гаррі Поттер і філософський камінь. У фільмі грають Деніел Редкліфф, Руперт Грінт, Емма Вотсон та інші актори з першого фільму.

Сюжет фільму розповідає про другий рік навчання Гаррі Поттера в школі чародіїв і волшебників Хогвартс. Гаррі отримує попередження від домашнього ельфа Доббі про небезпеку, яка чекає на нього в школі. Але Гаррі не звертає на нього уваги і разом з друзями Роном і Герміоною повертається до Хогвартса. Там вони довідаються про існування Таємної кімнати, де захований страшний монстр, який може вбити всіх учнів, які не є чистокровними чарівниками. Гаррі також знаходить старий щоденник Тома Редла, який має таємний зв’язок з Таємною кімнатою.

Гаррі Поттер і таємна кімната - це фільм про дружбу, сміливість та випробування, яким піддаються головні герої. Фільм сподобається любителям фентезі, магії та захоплюючих пригод. Фільм отримав багато позитивних відгуків від критиків та глядачів, а також був номинований на три премії «Оскар».