UAKinogo.com

Гаррі Поттер та напівкровний принц (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гаррі Поттер та напівкровний принц (2009)

Гаррі Поттер та напівкровний принц (2009)

Дивитися онлайн Гаррі Поттер та напівкровний принц фільм

Дивитися онлайн «Гаррі Поттер та напівкровний принц» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.6 (544 602 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гаррі Поттер та напівкровний принц (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шоста частина захоплюючої саги про пригоди молодого чарівника Гаррі Поттера та його друзів. Наближається фінальна битва між силами добра та зла. Гаррі повинен знайти спосіб перемогти зловісного лорда Волдеморта, який все більше посилює свою владу. Для цього він звертається до таємничої книги напівкровного принца, яка належала колись самому Волдеморту.

У той же час Гаррі змушений боротися з власними почуттями до Джинні Візлі, сестри його найкращого друга Рона. Але Рон також не залишається осторонь від кохання: він закохується у Лаванду Браун, що робить заздрісною його давню подругу Герміону. Усе це створює додаткову напругу у трійці головних героїв.

Фільм «Гаррі Поттер та напівкровний принц» є одним з найтемніших та найсерйозніших епізодів франшизи. В ньому показано не тільки магічні пригоди, але й драматичні події, які впливають на долю всього магічного світу. Фанати Гаррі Поттера не залишаться розчарованими цим захоплюючим кіно.