UAKinogo.com

Гаррі Поттер і келих вогню (2005) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гаррі Поттер і келих вогню (2005)

Гаррі Поттер і келих вогню (2005)

Дивитися онлайн Гаррі Поттер і келих вогню фільм

Дивитися онлайн «Гаррі Поттер і келих вогню» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.7 (625 573 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гаррі Поттер і келих вогню (2005)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Гаррі Поттер і келих вогню - це четвертий фільм з серії про пригоди юного чарівника Гаррі Поттера. Режисер фільму - Майк Ньюелл, який також зняв такі фільми як Чотири весілля і похорон та Донні Браско. У фільмі грають Деніел Редкліфф, Руперт Грінт, Емма Вотсон та інші актори з попередніх фільмів.

Сюжет фільму розповідає про четвертий рік навчання Гаррі Поттера в школі чародіїв і волшебників Хогвартс. У цьому році в школі проводиться Тричаклунський турнір - змагання між трьома найкращими учнями з трьох різних шкіл магії. Вибір учасників здійснюється за допомогою магічного артефакту - Келиха вогню. На диво всіх, Келих вибирає не три, а чотири імена, серед яких - Гаррі Поттер. Хоча Гаррі не брав участі в жеребкуванні і не має права брати участия в турніре за своїм віком, він змушений стати четвертим чаклуном-учасником. Попереду Гаррі чекають три небезпечних завдання, яким він повинен впоратися, щоб довести свою силу і мужність.

Гаррі Поттер і келих вогню - це фильм про дружбу, суперництво та зраду, яким стикаються головні герої. Фильм сподобається любителям фентези, магии та захоплюючих пригод. Фильм отримав багато позитивних вiдгукiв вiд критикiв та глядачiв, а також був номинований на одну премiю «Оскар».