UAKinogo.com

Кікбоксер 2: Дорога назад (1990) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Кікбоксер 2: Дорога назад (1990)

Кікбоксер 2: Дорога назад (1990)

Дивитися онлайн Кікбоксер 2: Дорога назад фільм

Дивитися онлайн «Кікбоксер 2: Дорога назад» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.5 (5 932 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Кікбоксер 2: Дорога назад (1990)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є продовженням історії братів Слоан, які займаються кікбоксингом. Після того, як Курт Слоан переміг жорстокого тайського бійця Тонг По, останній помстився і вбив його разом з його старшим братом Еріком. Єдиний, хто залишився в живих, - це Девід Слоан, який тренує дітей у своїй спортзалі в Лос-Анджелесі.

Девід не має бажання змагатися на рингу, але фінансові проблеми змушують його погодитися на бої в новій організації, яку очолює нечесний промоутер Джастін Макайя. Його успіх привертає увагу Тонг По, який хоче побити Девіда і повернути свою честь. Але коли Девід оголошує про своє відставку після перемоги над Нейлом Варгасом, менеджер По Санга наймає групу налетчиків, щоб спалити спортзал. Девід намагається захистити своїх учнів, але отримує кулю в ногу і не може врятувати одного з них від полум’я.

У лікарні Девіда відвідує Сян Чоу, тайський майстер Муай Тай, який тренував його брата Курта. Він пропонує Девіду допомогти йому одужати і підготуватися до поєдинку з Тонг По. Девід спочатку відмовляється, але потім згоджується на його пропозицію. У той час один з найкращих учнів Девіда, Брайан Вагнер, отримує шанс битися за чемпіонський титул. Але на рингу його чекає несподіваний суперник - Тонг По, який жорстоко калічить і вбиває Брайана. Це стає останньою краплею для Девіда, який вирішує помститися за свою родину і друзів.